20 jaar TES Installatietechniek

TES Installatietechniek, het installatiebedrijf van Ben Slaghekke gevestigd aan de Krompatte 1, bestaat dit jaar 20 jaar. Vanuit een flexibel team zijn diverse verbouwingen en nieuwbouw projecten uitgevoerd, voornamelijk in en rondom Enter, maar ook vanuit het netwerk op andere uiteenlopende locaties in Nederland.

Vanwege toenemende activiteiten heeft TES Installatietechniek in 2014 een nieuw pand gebouwd. Vanuit deze locatie richt TES zich op CV ketelvervanging, nieuw- en verbouw van keukens en badkamers, dak- en zinkwerken, dakgootpreventie, elektra en andere installatietechnische werkzaamheden.

De kracht van TES installatietechniek

Ben Slaghekke: “De kracht van TES zit hem voornamelijk in de allround expertise, snelheid en flexibiliteit.  Door de jarenlange ervaring, continue bijscholing en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen blijven klanten optimaal bediend. Zo richt TES zich ook op warmteterugwinning – en duurzame verwarmingssysteem”.

Wilt u ook weten wat TES voor u kan betekenen?

Laat  u vrijblijvend informeren en kom gerust binnen lopen. De koffie staat klaar. Tel: 0655152850 of info@tes-installatie.nl
Of kijk op: www.tes-installatie.nl