TES Certificeringen

Bij TES Installatietechniek geloven we in het leveren van hoogwaardige service met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Als bedrijf zijn we er trots op te kunnen zeggen dat we gecertificeerd zijn op verschillende belangrijke gebieden. Zo blijven we ons ontwikkelen als betrouwbare partner voor al uw installatiebehoeften.

F-Gassen Certificering: Garantie voor Kwaliteit en Veiligheid

Onze certificering op het gebied van F-Gassen onderstreept onze toewijding aan milieuvriendelijke en efficiënte koeltechnieken. Met deze certificering kunnen onze klanten erop vertrouwen dat onze installaties voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid.

BRL 100 Gecertificeerd: Kwaliteitsborging in Installatiewerk

Als houder van het BRL 100-certificaat zijn we vastbesloten om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven in ons installatiewerk. Deze certificering bevestigt dat we voldoen aan de eisen voor ontwerp, installatie, inbedrijfstelling en onderhoud van installaties.

Lidmaatschap van Techniek Nederland: Versterking van Professionaliteit

Als trots lid van Techniek Nederland zijn we verbonden met een netwerk van vooraanstaande professionals in de installatiebranche. Dit lidmaatschap stelt ons in staat om voortdurend bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, normen en technologieën. Zo kunnen we onze klanten altijd de beste maatwerk oplossingen bieden.

Bij TES Installatietechniek draait alles om kwaliteit, opgebouwd door jarenlange ervaring en een team van enthousiaste vakmensen. Door continu te leren en te groeien, vinden we op maat gemaakte oplossingen voor elke installatie-uitdaging.

Wil je zien hoe we dit aanpakken? Neem dan eens een kijkje bij onze projectenpagina. Hier zijn diverse projecten te zien waarbij we onze expertise gebruiken om succesvolle en vernieuwende projecten te realiseren!